Salman Goalkeeper Academy

OVER SGK

SGK Academy (Salman Goalkeeper Academy) verzorgt professionele keeperstraining op hockeyclubs, keepersclinics en prive keeperstraining. Op dit moment werken wij op HV Victoria, MHC Forecate, HC Alphen, HC Pijnacker en LOHC.

Waarom SGK?

Wij geloven dat het keepers de mooiste positie op het veld hebben! Helaas lukt het clubs niet altijd om keepers de aandacht te geven die ze nodig hebben. SGK helpt clubs door het verhogen van de kwaliteit van keeperstrainers en keeperstrainingen er voor zorgt dat clubs enthousiaste keepers opleiden die zich optimaal kunnen ontwikkelen. Op deze pagina leggen wij uit hoe we dat doen & vertellen we wie wij zijn.

SGK is opgericht door Salman Akbar. Samen met Kevin Segeren heeft hij het trainingsprogramma van SGK ontwikkeld.

Wil je contact met ons opnemen? Onderaan deze pagina vind je het contactformulier.

wekelijkse trainingen

Wij zorgen er voor dat alle keeperstrainers elke week een uitdagende keeperstraining ontvangen met aandachtspunten en tips om te varieren zodat de oefeningen aansluiten op het niveau van de keepers! De keeperstrainers kunnen de trainingen als video bekijken en als .pdf document.

Begeleiden van trainers

Wij geloven dat het opleiden van goede keeperstrainers de beste manier is om het niveau en plezier van keepers op een vereniging te verhogen. Daarom begeleiden wij de keeperstrainers, dat doen we onder andere door 3 keer per seizoen een train-de-trainer sessie te organiseren (online en/of op het veld). Naast de begeleiding van de keeperstrainers, zorgen wij ook dat het kennisniveau van de teamtrainers en -coaches wordt verhoogd.

Online content

Alle keepers en keeperstrainers krijgen toegang tot de website van SGK. Hier vinden ze uiteenlopende content. In video’s, tekst, webinars en afbeeldingen leggen wij uit hoe je een betere keeper en keeperstrainer kan worden!

Wie zijn wij?

salman akbar

Salman is voormalig keeper en aanvoerder van het Pakistaanse nationale team. Als keeper is gekozen tot beste keeper van de wereld. Salman heeft twee keer deelgenomen an de Olympische Spelen (2004 & 2008).

Momenteel is Salman professioneel keeperstrainer. Hij begeleidt keepers van beginners- tot internationaal niveau. Salman is onder andere keeperstrainer van de Japanse keepers op weg naar de Olympische Spelen.

kevin segeren

Kevin is voormalig keeper van het Amerikaanse nationale elftal en heeft ruime ervaring als keeperstrainer van zowel jeugd- als seniorenkeepers bij verschillende hockeyclubs in Nederland en bij de district teams van de KNHB.

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou of jouw club kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in om met ons in contact te komen!

We gebruiken je emailadres om te reageren op je bericht